DOSTLARINIZLA BİRLİKTE ÖZEL MÜLKÜNÜZ RAHATLIĞINDA  TATİLE NE DERSİNİZ?

DOSTLARINIZLA BİRLİKTE ÖZEL MÜLKÜNÜZ RAHATLIĞINDA TATİLE NE DERSİNİZ?

DOSTLARINIZLA BİRLİKTE SAKİN TATİLE NE DERSİNİZ?
Sakin Hayat Evleri, Fethiye’ye 16 km uzaklıkta ve Yeşil Üzümlü Beldesi’nin 3 km dışında, kızılçam ağaçlarıyla çevrili bir vadide trekking yapabileceğiniz eşsiz Likya Yolu’na en yakın noktalardan batı yakasında bulunmaktadır.
Her bir evde 5 kişilik bir aile veya 5 kişilik dost grubunun kalabileceği, doğa ile iç içe, sakin ve huzur dolu bir mekanda dinlenip, hoşça vakit geçirirken, sizin için hazırladığımız özel programları ve doğa yürüyüşleri ile yoga ve benzeri etkinlikleri de sizlerle de paylaşabiliriz.


1991’den bu yana tanıdığım ve çok sevdiğim, büyüğüm Birol Ganioğlu’na ait olan bu evler farklı konseptte ve farklı tatil arayışları için tasarlanmış özel mülklerdir. Aynı zamanda 40 yıllık turizmci olan Birol Ganioğlu Likya Uygarlığı üzerine Türkçe ve İngilizce Telmessos Bilicisi Syessa Ana, Apollonides, Nikolas adlı tarihi romanlarının da yazarıdır. Bir solukta okuduğum romanları ile antik çağ yaşamını roman havasında okumak bana çok keyif vermişti, bu nedenle kesinlikle sizlere de tavsiye ederim. Antik uygarlıkları roman tadında okumanın zevkine varacaksınız ve  onun gözünden Likya’ya bakmak ve onun sıra dışı ama keyifli evlerinde konaklamak, sizlere çok başka bir tatil duygusu verecektir. Bu nedenle Sizi, onun gözünden Likya’yı tanımaya davet etmek istiyoruz. Üstelik, bu özel mülkümüze konuk olduğunuzda, sevgili yazarımız Birol Ganioğlu’nun ilk kitabını imzalı olarak sizlere hediye etmek de istiyoruz. Bu kitapta da anlatıldığı gibi Likya Uygarlığının ticari gücünü ve ticareti yöneten anaerkil toplumsal yapısına ve güçlü kadınlarına hayran kalacaksınız.

550 kilometre olan ünlü Likya Yolu’nun batı güzergahıi bizim  evlerimizin güzergahından geçiyor. Bir haftalık bir tatilde, çok yorulmadan, etrafı tanıyarak yapılacak yürüyüşlerle sizleri büyülenmeye davet ediyoruz. Dört gün yürünecek bir programın, bazı günlerinde denize girme şansı da bulacaksınız. Bazı günler ise Likya’nın antik kentlerini tanırken, bazılarında olağanüstü doğayı yaşayacak ve bölgenin huzurunu içinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. Günde ortalama 15 km yürünecek olan bu yürüyüşlerin bazıları oldukça kısa olacak ki, trekking yapmayı ilk tecrübe edenler yorulup sıkılmasınlar ve bu sporu tanısınlar istiyoruz. Uzun yürüyüşlerde ise zorlu parkur olmadığı için ve yokuş olmayacağı için asla zorlanmayacaksınız.
Tabii ki bir de yörenin organik bitkilerinin aromalarıyla yaptığımız yemekler ünlü hocamız ve yemek ustamız Faruk BOZDAĞ eşliğinde hem yapabileceğiz hem de tadabileceğiz.Bunun yanı sıra Faruk Bozdağ şef olmaktan daha çok, değişik mutfaklarla ilgili bir yemek ustası olduğundan, değişik tatlar tatmak istersek de kendisi ile işbirliği yapıp deneyimleyebiliriz.. Yemeklerinde olabildiğince endüstriyel ürünleri kullanmaktan kaçınan Faruk usta, düzenlenecek yemek atölyesinde Sakin hayat Evinizde kendiniz ve dostlarınız için pişireceğiniz özel yemekleri öğrenecek ve beraberce tadıp, sonrasında yapılacak sohbetin tadına doyamayacaksınız.


Tüm bunların dışında Sakin Hayat Evlerimizde,
  1. Şirket ve Eğitim Toplantılarınızı yapabilirsiniz,
Küçük gruplar ile bir yandan toplantı veya eğitim yaparken, bir yandan da tatil yapmak artık şirketlerin uyguladığı bir yöntemdir. Bu nedenle işletmeniz için bizimle bağlantıya geçip, toplantı veya eğitim için ne tür hizmetler verebileceğimizi ve önerilerinize göre ortam hazırlamayı çok isteriz. Böylece katılımcılarınızla birlikte kalan zamanlarda mini bir trekking veya çevre gezileri düzenleyebiliriz. Hem eğitim alıp hem de enerji toplayabilirsiniz.
 
  1. Butik Düğün ve Nişan Kokteyllerinizi planlayabilirsiniz,
Düğün ve nişan için, doğal havuzumuzun çevresinde kokteyl ve yemekli organizasyon da yapabilirsiniz. Evlerimizde aynı zamanda 30 kişiye kadar konaklama da yapabilir. Bizi aramanız durumunda, sizin için neler yapabileceğimizi konuşup, size özel organizasyonunuzu birlikte planlayabiliriz. Neden olmasın değil mi?
 
  1. Kişisel Gelişim Atölyeleri yapabilirsiniz,
Sakin Hayat Evleri’nde Kişisel Gelişim amaçlı bir alanımız da bulunmaktadır. Ülkemizde ve Katar’da Kişisel Gelişim Programları yapan Reyhan Elmasri, buraya “Mutluluk Atölyesi” diyelim dedi ve o günden bugüne artık bu isimle anılıyor. Mutluluk Atölyesi’nde Yoga, Nefes Eğitimleri, Sanat Atölyeleri yapıldı ve Koçluk Eğitimleri verildi. Böylece Kişisel Gelişim konusunda bir çok ustayı da ağırlamış olduk ve pek tabii ki bir çok programlar da hazırladık. Eğer sizler de böyle bir çalışma yapmak isterseniz “Mutluluk Atölyesi’nde” sizleri de ağırlamak isteriz.
Doğanın içinde bu güzel tatili ve etkinliği yapabilmek için Fethiye’ye ulaşmak için Dalaman Havalimanı’na ya da Antalya Havalimanı’na uçabilirsiniz. Servis tercih ettiğinizde havalimanından sizi alıp, tesisimize memnuniyetle taşıyabiliriz ya da karayolu ile bize ulaşabilirsiniz. Şehir dışından uçakla gelecekler için Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı’na uçabilmek için www.uygunbilet.com web sitemizden uçak biletlerinizi alabilirsiniz.
Sakin Hayat Evleri sizleri doğayla baş başa kalmanız için bekliyor.
İletişim için :0232 364 32 12 cep: 0532 625 09 75

 
 
 

250