TATRA DAĞI VE DÜNYACA ÜNLÜ AHŞAP EVLERİ

TATRA DAĞI VE DÜNYACA ÜNLÜ AHŞAP EVLERİ

TATRA DAĞI VE DÜNYACA ÜNLÜ AHŞAP EVLERİ:
Polonya’nın en büyük dağı olan Tatra dağı (Tatry) Güney Polonya ve Slovakya sınırında yer alan dünyanın en muhteşem doğal sınırlarından birisidir. Kış tatilleri ve yaz aylarının, yayla tatili imkanını sunan bu muhteşem Tatra dağı aynı zamanda nakış gibi işlenmiş ahşap evleriyle de ünlüdür. Bu nedenle 2500 metre yükseklikteki bu görsel şölen, yaklaşık bir asırdır dağcı ve yürüyüş düşkünlerinin en ön gözde uğrak yerlerinden birisi olmuştur.

Willa Bajkowe Widoki Apartamenty, Zakopane, Poland - Booking.com
Muhteşem doğal güzelliği ve eski görünümlerini koruyabildikleri estetik evleri ve kasabalarıyla, yaz ve kış ayları boyunca doğayı ve yeni yerleri keşfetmeyi sevenleri özellikle buraya davet ediyor. Hem yazın yayla için, hem de kışın kış sporları için tercih edebileceğiniz ender bölgelerden birisi olan TATRA çok sayıda nakış gibi işlenmiş bu eski evleri, pansiyo ve butik otelleri ile sizlerin konaklaması için turizme dahil olmuşlar ve spa merkezleri ile de yaptıkları turizmi taçlandırmışlardır. Tatra dağı eteklerindeki Zakopane çok iyi korunmuş, nakış gibi işlenmiş, bir o kadar da ihtişamlı ahşap mimarisi dünyanın gözdesidir ve dünyadan gelen tüm ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.
15 en iyi Dış tasarım evler görüntüsü | Dış tasarım, Tasarım evler ...
Zakopane bu nedenle yılın her ayı binlerce sporcu, doğa sever ve trekking severleri ağırlayarak hem bünyesinin üstünde turizm yapıyor hem de Avrupanın bütçesi en uygun bölgesi olması sebebiyle de inanılmaz ilgi çekiyor. Zakopane kasabası aynı zamanda, zengin organik mutfağı ile muhteşem tatlar tatmanıza imkan tanımakta ve bölgesel tatları olan Oscypek, füme koyun peyniri gibi organik el yapımı yiyeceklerini de denemenize fırsat veriyor. Organik et yemekleri ve zurek çorbası, peirogi gibi ulusal yemeklerini de tadabilirsiniz. Dağlarında yetişen dağ çileği, böğürtlen, yaban mersini, kızılcıkları dalından toplayıp, mor ve kırmızı orman meyvelerinin tadına bakabilirsiniz. Safran çiçeklerinin arasında dolaşıp, tabiatın kokuları arasında büyülenmiş bir vaziyette kendinizi doğaya bırakabilirsiniz.


Tüm bu çok özel güzellikleri ve doğal yapısıyla, 30 bin nüfuslu bu kasabaya her yıl toplamda 3 milyon misafir geliyor. Krakow’a sadece 87 km mesafede olan bu büyülü kasabaya siz de bir asırdır yaşayan halk ile doğanın ve verdiklerinin tadını çıkarmak için www.uygunbilet.com adresimizden ucuz bilet seçeneklerini değerlendirip uçak biletinizi alabilirisiniz ve aynı zamanda yine web sitemizden bu büyülü evlerde konaklama yapmak için nakış gibi işlenmiş otel, pansiyon, ev kiralayabilirsiniz. Böylece Avrupa’nın en organik tarımını yapan doğal yaşayan ülkelerin başında gelen Polonya’ya giderek doğal yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Kesinlikle denemelisiniz. www.uygunbilet.com

250